ក្រពះរបស់អ្នកអាចត្រូវគំរាមកំហែងដោយកត្ដាជាច្រើន ដូចជារបៀបរស់នៅមិនត្រូវ ហួសកម្លាំង គេងមិនលក់... អ្នកមានដឹងធ្វើយ៉ាងណាដើម្បីការពារក្រពះរបស់អ្នកឱ្យបានល្អប្រសើរដែរឫទេ?
មនុស្សមួយចំនួនចង់កែប្រែឱ្យប្រសើសមត្ថកិច្ចក្រពះដោយវិធីប្រើថ្នាំ។ តែការពិតពពួកបន្លែខាងក្រោមនេះអាចការពារក្រពះរបស់អ្នកយ៉ាងប្រសិទ្ធភាព។
ការ៉ុត ការ៉ុតសម្បូរ Carotene ។ Carotene អាចត្រូវបានបំប្លែងទៅជា វីតាមីនA ក្នុងសរីរាង្គមនុស្ស។ អ្នកអាចទទួលទានការ៉ុតដើម្បីជំនួយដល់ផាលនិងថ្លើម បង្កើនសម្ថតកិច្ចផ្លូវពោះវៀននិងក្រពះ ការពារភ្នែក និងបង្កើនអង្គបដិបក្ខចំពោះជំងឺផ្សេងៗ។
ស្ពៃក្ដោប ស្ពៃក្ដោបផ្ទុកយ៉ាងច្រើននូវវីតាមីនU។ វីតាមីន K1 និង U អាចប្រឆាំងការរលាកក្រពះការពារស្រោមរំអិល និងធ្វើឱ្យថយចុះគ្រោះថ្នាក់កើតជំងឺក្រពះ ។ អ្នកជំងឺរលាយក្រពះ និងពោះវៀនអាចបន្ថយជំងឺដោយវិធីទទួលទានទឹកស្ពៃក្ដោប។ គេក៏អាចបន្ថែមទឹកឃ្មុំ និងទឹកផ្លែឈើដើម្បីជួយឱ្យស្នាមរលាកឆាប់សះ។
បន្លែពួយឡេង ពួយឡេងសម្បូរសែលុយឡូស។ ការស្រូបយកសែលុយឡូសគ្រប់គ្រាន់អាចជំរុញជាតិរំអិលក្រពះ និងជួយដល់ការបន្ទាបង់បានស្រួល ។ ប្រសិនអ្នកទទួលទានពួយឡេងជាប្រចាំ នោះថ្លើមពោះវៀន និងក្រពះរបស់អ្នកអាចត្រូវបានការពារល្អ។ ក្រៅពីនេះ ទទួលទានពុយឡេងអាចជំរុញការបញ្ចេញចោលរបស់ក្រពេញលំពែង និងកែប្រែឱ្យប្រសើរប្រព័ន្ធរំលាយអាហារ។
ដំឡូងបារាំង ដំឡូងបារាំងសម្បូរជាតិម្សៅ។ ក្រោយពេលទទួលទានចូលក្នុងសរីរាង្គវាអាចត្រូវបានបំប្លែងយ៉ាងឆាប់ទៅជាគ្លុយកូស។ វាអាចការពារក្រពះរបស់អ្នកនិងជំរុញជាតិរំអិលក្រពះ និងពោះវៀន។
ដំឡូងជ្វា ដំឡូងជ្វាផ្ទុកយ៉ាងច្រើននូវ ប្រូតេអ៊ីន, ស្ករ, វីតាមីន, ជាតិខ្លាញ់, កាល់ស្យូម, អំបិល, ដែក … ។ ទទួលទានដំឡូងជ្វាក្នុងបរិមាណសមលម្មអាចជួយអ្នកចិញ្ចិមថែទាំផាល, ក្រពះ, តម្រងនោម និងស្បែក។
ល្ពៅ ល្ពៅជ្វាPectin។ Pectin មានប្រសិទ្ធអាចស្រូបយកពពួកបាក់តេរីនិងសារជាតិពុល ដូចជាលោហធាតុធ្ងន់ដើម្បីសម្អាតសរីរាង្គអ្នក។ ទន្ទឹមនោះPectin អាចការពារក្រពះរបស់អ្នក និងបន្ថយការរលាកក្រពះ៕
No comments:
Post a Comment