Make snow

Thursday, September 5, 2013

លាង​ដៃ​យ៉ាង​ដូច​ចម្ដេច​ឱ្យ​បាន​ស្អាត​បំផុត​

ក្នុង​ខណៈ​ពេល​នេះ​ មាន​រោគ​ថ្មីៗ​កើត​ឡើង​ជា​បន្ត​បន្ទាប់​ ធ្វើ​ឱ្យ​យើង​ត្រូវ​ប្រយ័ត្ន​ក្នុង​រឿង​ការ​ធ្វើ​សម្អាត​ទាំង​អាហារ​ដែល​ទទួល​ទាន​-ដៃ​ដែល​ប៉ះ​កាន់​អាហារ​ដើម្បី​ការពារ​ឆ្លង​មេរោគ។
    នេះ​ជា​ការ​បង្ហាញ​លាង​ដៃ​ដោយ​សាប៊ូ​៦​ដំណាក់​កាល​ ដោយ​ប្រើ​ពេល​យ៉ាង​តិច​៤០​ទៅ​៦០​វិនាទី​ មុន​ទទួល​ទាន​អាហារ​ត្រៀម​ចម្អិន​អាហារ​ក្រោយ​បន្ទោ​បង់​ចាប់​កាន់​វត្ថុ​កខ្វក់​ និង​ចាប់​កាន់​ចិញ្ជឹម​ ពិសេស​សត្វ​ស្លាប។
    ៦​វិធី​នៃ​ការ​លាង​ដៃ​ឱ្យ​ស្អាត​ទាំង​នេះ​មាន​ដូច​ជាៈ
    ដំណាក់កាលទី១៖ ដុស​សាប៊ូស​បាត​ដៃ​និង​ច្រវែប​ម្រាម​ដៃ​ផ្នែក​បាត​ដៃ​ទៅ​មក​ៗ​ឱ្យ​បាន​៥​ដង​ ហើយ​ពិសេស​​​ដុត​សម្អិត​សម្អាង​ត្រង់​ចន្លោះ​ម្រាម​នីមួយៗ
    ដំណាក់​កាល​ទី២៖ ដុស​សាប៊ូ​ខ្នង​ដៃ​ និង​ច្រវែប​ម្រាម​ខ្នង​ដៃ​ទាំង​៥ ដោយ​ដុស​ឱ្យ​ជ្រះ​ល្អ​តាម​ចន្លោះ​ម្រាម​នី​មួយៗ។
    ដំណាក់​កាល​ទី៣៖ ដុស​សាប៊ូ​ម្រាម​និង​​គន្លាក់​ម្រាម​ផ្នែក​ខ្នង​​ដៃ​ម្ខាង​ៗឱ្យ​បាន​៥​ដង។
    ដំណាក់កាលទី៤៖  ដុស​សាប៊ូ​ម្រាមមេ​ដៃ​ម្ខាង​ៗឱ្យ​បាន​៥​ដង។
    ដំណាក់​កាល​ទី៥៖ ដុស​សាប៊ូ​ចុង​ម្រាម​ និង​ក្រចក​ដោយ​ដុស​ដេញ​ទៅ​បាត​ដៃ​ម្ខាង​ៗ​ដុស​ទៅ​មក​ៗ​ឱ្យ​បាន​៥​ដង។
    ដំណាក់​កាល​ទី​៦៖​  ដុស​សាប៊ូ​ជុំ​វិញ​ដៃ​ឱ្យ​បាន​ស្អាត ​ល្អ​ ដោយ​ម្ខាងៗ​ឱ្យ​បាន​៥​ដង៕

No comments:

Post a Comment