Make snow

Wednesday, August 3, 2011

ក្រូច​ពោធិ៍សាត់​ធ្វើ​ឱ្យ​មាន់​ដុត​ មាន​រស​ជាតិ​ឆ្ងាញ់​


ការ​ដុត​មាន់​ និង​ដុត​ទា គឺ​មាន​វិធី​ធ្វើ​ដើម្បី​ឲ្យ​វា​មាន​រស់​ជាតិ​ឆ្ងាញ់​នោះ​ គឺ​ក្រោយ​ពី​លោក​អ្នក​ស្រុស​ទឹក​បោច​រោម​ស្អាត​បាត​ហើយ​នោះ​ គឺ​ប្រើ​ក្រូច​ពោធិ៍សាត់​មួយ​ចំហៀង​លាប​ទៅ​លើ​ខ្លួន​វា​ឲ្យ​សព្វ​ មុន​នឹង​យក​វា​ទៅ​ដាក់​នៅ​ក្នុង​ម៉ាស៊ីន​អាំង​សាច់​នោះ​ព្រោះ​ក្រូច​ពោធិ៍​សាត់​វា​មាន​ប្រតិកម្ម​ជា​មួយ​សាច់​ធ្វើ​ឲ្យ​ទន់ ហើយ​ថែម​​ទាំង​មាន​រស​ជាតិ​ទៀត​ផង​៕

No comments:

Post a Comment