ការដុតមាន់ និងដុតទា គឺមានវិធីធ្វើដើម្បីឲ្យវាមានរស់ជាតិឆ្ងាញ់នោះ គឺក្រោយពីលោកអ្នកស្រុសទឹកបោចរោមស្អាតបាតហើយនោះ គឺប្រើក្រូចពោធិ៍សាត់មួយចំហៀងលាបទៅលើខ្លួនវាឲ្យសព្វ មុននឹងយកវាទៅដាក់នៅក្នុងម៉ាស៊ីនអាំងសាច់នោះព្រោះក្រូចពោធិ៍សាត់វាមានប្រតិកម្មជាមួយសាច់ធ្វើឲ្យទន់ ហើយថែមទាំងមានរសជាតិទៀតផង៕
No comments:
Post a Comment