ចៀនសាច់ក្រកឲ្យទន់ឆ្ងាញ់
ក្មេង ៗចូលចិត្តញុំាសាច់ក្រកណាស់ ប៉ុន្តែបើទិញមកដាក់ចៀនភ្លាមនោះ សាច់ក្រកនឹងរឹង។ ដូច្នេះ អ្នកត្រូវតែដាំទឹកឲ្យពុះ សឹមដាក់ស្ងោរសាច់ក្រកឲ្យឆ្អិន រួចសំដិលឲ្យស្ងួត ទើបយកទៅចៀនដោយប្រើភ្លើងល្មមៗ ពេលនោះអ្នកនឹងទទួលបានសាច់ក្រកដែលស្រួលខាងក្រៅ ហើយខាងក្នុងទន់ឆ្ងាញ់ គួរឲ្យចង់ទទួលទាន៕
No comments:
Post a Comment