Make snow

Monday, August 1, 2011

ចៀន​សាច់​ក្រក​ឲ្យ​ទន់​ឆ្ងាញ់

ក្មេង ​ៗ​ចូល​ចិត្ត​ញុំា​សាច់​ក្រក​ណាស់​ ប៉ុន្តែ​បើទិញ​មក​ដាក់​ចៀន​ភ្លាម​នោះ សាច់​ក្រក​នឹង​រឹង​។ ដូច្នេះ អ្នក​ត្រូវ​តែ​ដាំ​ទឹក​ឲ្យ​ពុះ​ សឹម​ដាក់​ស្ងោរ​សាច់​ក្រក​ឲ្យ​ឆ្អិន​ រួច​សំដិល​ឲ្យ​ស្ងួត​ ទើប​យក​ទៅ​ចៀន​ដោយ​ប្រើ​ភ្លើង​ល្មម​ៗ ពេល​នោះ​អ្នក​នឹង​ទទួល​បាន​សាច់​ក្រក​ដែល​ស្រួល​ខាង​ក្រៅ​ ហើយ​ខាង​ក្នុង​ទន់​ឆ្ងាញ់​ គួរ​ឲ្យ​ចង់​ទទួល​ទាន​៕

No comments:

Post a Comment