អាហារកំប៉ុង ដូចជា ទឹកដោះគោ ឫត្រីខកំប៉ុង ស្ពៃឫផ្សិតកំប៉ុង ដែលមានទឹកជាភាគផ្សំ ពេលដែលបើកគម្រប អ្នកតែងតែជួបបញ្ហាទឹកហៀរ ឫខ្ទាត់ចេញមកប្រឡាក់។ ប៉ុន្តែ ពេលនេះ យើងមានវិធីងាយៗ គឺពេលអ្នកចង់បើក ឫចោះសគម្របកំប៉ុងម្ខាងណាមួយក៏ដោយចូរយកផ្នែកដែលផ្ទុយគ្នា មកអុកជាមួយផ្នែកម្រាលឲ្យខ្លាំង ២-៣ដង ទើបបើកគម្របកំប៉ុង នោះទឹកពីអាហារកំប៉ុង នឹងមិនហៀរចេញមកតាមផ្នែកដែលបើកឡើយ។
No comments:
Post a Comment