១. ប្រើសូដូ្យមប៊ីការបូណាត ១ស្លាបព្រាបាយ លាយទឹកក្ដៅឧណ្ហៗ ១ផើង(២០លីត្រ) ត្រាំ១៥នាទី ទើបយកទៅលាងទឹកច្រើនសាទៀត ដែលអាចបន្ថយជាតិពុលបាន៩០-៩៥%។
២.ប្រើទឹកខ្មេះ(៥%) ១ស្លាបព្រាបាយ លាយទឹក ១ផើង ត្រាំ១០-១៥នាទី អាចបន្ថយជាតិពុលបាន៦០-៦៣%។
៣.លាងបន្លែ ដោយឲ្យទឹកហូរពីក្បាលរ៉ូប៊ីណេឆ្លងកាត់ ប្រើដៃជូតស្លឹកបន្លែ២នាទីអាចបន្ថយជាតិពុលបាន៥៤-៦៣%។
៤.បកសំបក ឫធាងស្រទាប់ខាងក្រៅរបស់បន្លែចោល កិ្ដចបន្លែស្លឹក រួចត្រាំ ១០- ១៥នាទី អាចបន្ថយជាតិពុលបាន២៧-៧២%។
៥.ស្ងោរឫស្រុសបន្លែ ដោយទឹកក្ដៅ អាចបន្ថយជាតិពុលបាន៤៨-៥០%។
៦.ប្រើសូដូ្យមប៊ីការបូណាត ២០-៣០គ្រាប់ លាយទឹក១ផើង និងត្រាំទឹក១០នាទី រួចលាងជម្រះដោយទឹកស្អាត មួយសាទៀត អាចបន្ថយជាតិពុល បាន៣៥-៤៣%។
៧.ប្រើអំបិលម៉ដ្ឋ ១ស្លាបព្រាបាយ លាយទឹក ២ផើង ត្រាំ១០នាទី រួចលាងដោយទឹកស្អាត មួយសាទៀត អាចបន្ថយជាតិពុលបាន២៩-៣៨%។
No comments:
Post a Comment