Make snow

Wednesday, May 18, 2011

ផ្លែ​ម្រះ​ជួយ​បញ្ចុះ​ជាតិ​ស្ករ​នៅ​ក្នុង​ឈាម​


ម្រះ​អាច​ចាត់​ទុក​ថា​ ជា​បន្លែ​ល្វីង​ប្រភេទ​ថ្នាំ ។​ រស​ជាតិ​ល្វីង​របស់​វា​មាន​គុណ​ប្រយោជន៍​ជា​ច្រើន​ប្រ​ការ​ ហើយ​វា​ក៏​ត្រូវ​បាន​គេ​ចាត់​ទុក​ក្រៅ​ពី​ជា​បន្លែ​សម្រាប់​ធ្វើ​អា​ហារ​ វា​ក៏​ជា​ឧសថ​មួយ​ដ៏​មាន​ប្រសិទ្ធ​ភាព​ផង​ដែរ​។
តាម​រយៈ​ការ​សិក្សា​ផ្នែក​វិទ្យា​សាស្ត្រ​គេ​បាន​រក​ឃើញ​ថា​នៅ​ក្នុង​ផ្លែ​ម្រះ​ វា​មាន​សារ​ធាតុ​ម្យ៉ាង​ដែល​មាន​តួនាទី​នៅ​ក្នុង​ការ​បញ្ចុះ​ជាតិ​ស្ករ​នៅ​ក្នុង​ឈាម​ ហើយ​បើ​ទឹក​ម្រះ​ស្រស់​វិញ​ គឺ​វា​ជា​ភេស​ជ្ជៈ​ល្អ​បំ​ផុត​ សម្រាប់​អ្នក​ដែល​មាន​ជំងឺ​ទឹក​នោម​ផ្អែម​។​ ក្រៅ​ពី​នេះ​ វា​ក៏​ជួយ​ព្យា​បាល​ជំងឺ​ដំបៅ​រលួយ​មាត់​ថ្នាំ​បញ្ចុះ​កម្ដៅ​ជួយ​សម្រួល​សារ​ធាតុ​ក្នុង​រាង​កាយ​ និង​​ បណ្ដេញ​ជាតិ​ពុល​ជា​ដើម​៕

No comments:

Post a Comment