គ្រឿងផ្សំៈ
សាច់ត្រីឆ្ពង់ ហាន់ជាបន្ទះៗ ២០០ក្រាម
ខ្ញី ហាន់ចិញ្រ្ចាំឲ្យម៉ដ្ឋ ១ស្លាបព្រាបាយ
ខ្ទឹមស ចិញ្រ្ចាំ ១ស្លាបព្រាបាយ
ឃិនឆាយ ហាន់ជាកំណាត់ ១ដើម
គ្រាប់កៅគី ១ស្លាបព្រាបាយ
ទឹកស៊ីអ៊ីវ ២ស្លាបព្រាបាយ
ប្រេងល្ង ១ស្លាបព្រាកាហ្វ
ប្រេងឆា ៣ស្លាបព្រាបាយ
ម្សៅស៊ុបខ្នរ ២ស្លាបព្រាបាយ
ម្រេចម៉ដ្ឋ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ។
វិធីធ្វើៈ
១ យកគ្រាប់កៅគី ដាក់ត្រាំទឹកក្ដៅ ប្រមាណ៥នាទី ដើម្បីឲ្យទន់។
២ ដាំទឹកក្ដៅឲ្យពុះ ហើយស្រុសសាច់ត្រីឆ្ពង់ ដែលបានហាន់ជាបន្ទះៗនោះ កុំឲ្យឆ្អិនពេក ហើយទុកមួយឡែក។
៣ ឆាខ្ញីដែលហាន់រួច ជាមួយខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ និងប្រេងឆារហូតទាល់តែចោលក្លិនឈ្ងុយ សឹមថែមសាច់ត្រី ឃិនឆាយ គ្រាប់កៅគី ទឹកស៊ីអ៊ីវ ប្រេងល្ង ម្សៅស៊ុបខ្នរ និងម្រេច ហើយឆាបន្ដ រហូតទាល់តែសាច់ត្រីចូលជាតិ និងឆ្អិនល្អ ទើបដួសដាក់ចាន ទទួលទាន៕
No comments:
Post a Comment