ដើម្បីស្រុសងាវ ឫគ្រែងឲ្យឆ្ងាញ់ ដំបូង អ្នកត្រូវប្រើទឹកខ្មេះ ឫទឹកក្រូចឆ្មារ លាយជាមួយទឹក រួចដាំទឹកនេះឲ្យពុះ។ បន្ទាប់មក ចាក់ងាវ ឫគ្រែង ឲ្យបាន ១នាទី ទើបស្រង់ដាក់ក្នុងទឹកត្រជាក់ ឲ្យបាន៣នាទី ជាការស្រេច។
នៅពេលដែលអ្នកបកសំបក វានឹងងាយស្រួលបក ហើយថែមទាំងមានរសជាតិឆ្ងាញ់ ចង់ទទួលទានទៀត៕
No comments:
Post a Comment