Make snow

Thursday, July 7, 2011

តិច​និច​ស្រុស​ងាវ​ ឱ្យ​ឆ្ងាញ់​

ដើម្បី​ស្រុស​ងាវ​ ឫ​គ្រែង​ឲ្យ​ឆ្ងាញ់​ ដំបូង​ អ្នក​ត្រូវ​ប្រើ​ទឹក​ខ្មេះ​ ឫ​ទឹក​ក្រូច​ឆ្មារ លាយ​ជា​មួយ​ទឹក​ រួច​ដាំ​ទឹក​នេះ​ឲ្យ​ពុះ​។ បន្ទាប់​មក​ ចាក់​ងាវ​ ឫគ្រែង ​ឲ្យ​បាន​ ១​នាទី​ ទើប​ស្រង់​ដាក់​ក្នុង​ទឹក​ត្រជាក់​ ឲ្យ​បាន​៣​នាទី​ ជា​ការ​ស្រេច។
នៅ​ពេល​ដែល​អ្នក​បក​សំបក​​ វា​នឹង​ងាយ​ស្រួល​បក ហើយ​ថែម​ទាំង​មាន​រស​ជាតិ​ឆ្ងាញ់​ ចង់​ទទួល​ទាន​ទៀត៕

No comments:

Post a Comment