ស្ដ្រីមេផ្ទះមួយចំនួន អាចជួបបញ្ហា ក្នុងកាចៀនត្រីដែលវះយកឆ្អឹងចេញ មិនមានទម្រង់ស្អាតប៉ុន្តែ ពេលនេះ សូមនាំមកជូននូវតិចនិចងាយៗ ក្នុងការដាក់ត្រីឲ្យស្អាត និងស្រួយល្អ។
ចាប់ផ្ដើមដោយការដាក់ត្រីផ្នែកខាងស្បែក ចូលទៅបំពងមុនសិន រួចប្រើវែកឆា សង្កត់លើបន្ទះត្រីរហូតសាច់ត្រីឈប់កោង បន្ទាប់មក ទើបត្រឡប់សាច់ត្រីម្ខាងទៀត បំពងរហូតឡើងពណ៍លឿង ស្រួយ ជាការស្រេច។ ចំណុចពិសេស មុនបំពងត្រី គួរដាក់អំបិលបន្តិច ក្នុងប្រេងឆាខ្ទាត ពេលបំពងត្រី៕
No comments:
Post a Comment