Make snow

Friday, July 8, 2011

តិច​និច​បំពង​ត្រី​ដែល​វះ​ឆ្អឹង​ចេញ

ស្ដ្រី​មេ​ផ្ទះ​មួយ​ចំនួន​ អាច​ជួប​បញ្ហា​ ក្នុង​កា​ចៀន​ត្រី​ដែល​វះ​យក​ឆ្អឹង​ចេញ​ មិន​មាន​ទម្រង់​ស្អាត​ប៉ុន្តែ​ ពេល​នេះ​ សូម​នាំ​មក​ជូន​នូវ​តិច​និច​ងាយៗ ក្នុង​ការ​ដាក់​ត្រី​ឲ្យ​ស្អាត​ និង​ស្រួយ​ល្អ។
ចាប់​ផ្ដើម​ដោយ​ការ​ដាក់​ត្រី​ផ្នែក​ខាង​ស្បែក​ ចូល​ទៅ​បំពង​មុន​សិន​ រួច​ប្រើ​វែក​ឆា​ សង្កត់​លើ​បន្ទះ​ត្រី​រហូត​សាច់​ត្រី​ឈប់​កោង​ បន្ទាប់​មក​ ទើប​ត្រឡប់​សាច់​ត្រី​ម្ខាង​ទៀត​ បំពង​រហូត​ឡើង​ពណ៍​លឿង​ ស្រួយ​ ជា​ការ​ស្រេច។ ចំណុច​ពិសេស​ មុន​បំពង​ត្រី​ គួរ​ដាក់​អំបិល​បន្តិច​ ក្នុង​ប្រេង​ឆា​ខ្ទាត ពេល​បំពងត្រី៕

No comments:

Post a Comment