Make snow

Tuesday, July 5, 2011

តិច​និច​បំពង​អាហារ​មិន​ឱ្យ​បៀម​ខ្លាញ់

សម្រាប់​នំបុ័ង​លាប​ម្សៅ​ បង្គា ចេក​ចៀន​ នំ​ជើង​ជ្រូក​ ឫ​សូម្បី​តែចា​ខ្វៃ​ ជាដើម​ បើ​បំ​ពង​រួច​ ហើយ​បៀម​ខ្លាញ់​ វា​អាច​ធ្វើ​ឲ្យ​មាន​អារម្មណ៍​រងើម​ ប៉ុន្តែ​ អ្នក​អាច​កែ​បញ្ហា​នេះ​បាន​ ដោយ​ចាក់​ទឹក​ខ្មេះ​បន្តិច ចូល​ទៅ​ក្មុង​ប្រេង​ដែល​បំពង​អាហារ​របស់​អ្នក​បន្តិច​ វា​នឹង​មិន​ធ្វើ​ឲ្យ​អាហារ​ស្រួយ​ឆ្ងាញ់​ មិន​បៀម​ខ្លាញ់​ទៀត​ឡើយ​៕

No comments:

Post a Comment