គ្រឿងផ្សំ
បង្កង ខ្លាញរាវខ្ទឹមស អំបិល ទឹកត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករស ម្សៅស៊ុប។
វិធីធ្វើ
១. បង្កងបកសំបកឱ្យស្អាត កាត់ពុកមាត់ ដង្កៀបចេញ ប្រឡាក់អំបិល ឱ្យរឹងសាច់ ចំណែកខួរឆ្អឹងដាក់ចានទុក។
២. ដាំខ្ទះចាក់ខ្លាញ់ទុកឱ្យក្ដៅ ដាក់ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំបំពងឱ្យក្តៅ ដាក់ខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំបំពងឱ្យក្រហមដួសដាក់ចាន ហើយដាក់បង្កងចៀនឱ្យឡើងក្រហមដួសដាក់ចាន ហើយដាក់បង្កងចៀនឱ្យឡើងក្រហមព្រឿងៗ ទើបដួសដាក់ចានទុក លាងខ្ទះឱ្យស្អាត ដាក់ខ្លាញ់ទុកឱ្យក្ដៅ ដាក់ខួរបង្កងឆាឱ្យឡើងក្រហម ដាក់ទឹកស៊ីអ៊ីវ ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុប កូរចូលគ្នាឱ្យសព្វរួចដាក់បង្កងរម្ងាស់ឱ្យចូលសាច់ទើបចាក់ទឹកបន្តិច ដាក់ម្រេចបុកបន្តិច រម្ងាស់ឱ្យផុកៗដួសដាក់ចានយករោយខ្ទឹមបំពងរួចជាការស្រេច៕
No comments:
Post a Comment