Make snow

Sunday, June 12, 2011

ខ​បង្កង​


គ្រឿង​ផ្សំ

បង្កង​ ខ្លាញ​​រាវ​ខ្ទឹម​ស​ អំបិល​ ទឹក​ត្រី​ ទឹក​ស៊ី​អ៊ីវ ស្ករស ម្សៅ​ស៊ុប។

វិ​ធី​ធ្វើ​

. បង្កង​បក​សំបក​ឱ្យ​ស្អាត​ កាត់​ពុក​មាត់​ ដង្កៀ​បចេញ ប្រឡាក់​អំបិល​ ឱ្យ​រឹង​សាច់​ ចំណែក​ខួរ​ឆ្អឹង​ដាក់​ចាន​ទុក។
. ដាំ​ខ្ទះ​ចាក់​ខ្លាញ់​ទុក​​ឱ្យ​ក្ដៅ​ ដាក់​ខ្ទឹម​ស​ចិញ្ច្រាំ​បំពង​ឱ្យ​ក្តៅ​ ដាក់​ខ្ទឹម​ស​ចិញ្រ្ចាំ​បំពង​ឱ្យ​ក្រហមដួស​ដាក់​ចាន​ ហើយ​ដាក់​បង្កង​ចៀន​ឱ្យ​ឡើង​ក្រហម​ដួស​ដាក់​ចាន​ ហើយ​ដាក់​បង្កង​ចៀន​ឱ្យ​ឡើង​ក្រហម​ព្រឿង​ៗ ទើប​ដួស​ដាក់​ចាន​ទុក​ លាង​ខ្ទះ​ឱ្យ​ស្អាត​ ដាក់​ខ្លាញ់​ទុក​ឱ្យ​ក្ដៅ​ ដាក់​ខួរ​បង្កង​ឆា​ឱ្យ​ឡើង​ក្រ​ហម​ ដាក់​ទឹក​ស៊ី​អ៊ីវ​ ទឹក​ត្រី ស្ករស​ ម្សៅ​ស៊ុប​ កូរ​ចូល​គ្នា​ឱ្យ​សព្វ​រួច​ដាក់​បង្កង​រម្ងាស់​ឱ្យ​ចូល​សាច់​ទើប​ចាក់​ទឹក​បន្តិច​ ដាក់​ម្រេច​បុក​បន្តិច ​រម្ងាស់​ឱ្យ​ផុក​ៗ​ដួស​ដាក់​ចាន​យក​រោយ​ខ្ទឹម​បំ​ពង​រួច​ជា​ការស្រេច៕

No comments:

Post a Comment