គ្រឿងផ្សំ
មាន់ជំទង់ ខ្លាញ់រាវ សណ្ដែកកំប៉ុង ម្រេច អំបិល ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុប ទឹកស៊ីអ៊ីវ ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយ។
វិធីធ្វើ
១. មាន់មួយកាប់ជាបួន ប្រឡាក់អំបិល ទឹកត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករ ម្សៅស៊ុប ម្រេច ផ្អាប់ទុក។
២. ដាំខ្ទះចាក់ខ្លាញ់ទុកឱ្យក្ដៅ ដាក់ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំបំពងឲ្យឡើងក្រហម ដួលដាក់ចានទុក ទើបដាក់សាច់មាន់ចៀនឱ្យឡើងក្រហម រួចចាក់ទឹកបន្តិចគ្របឱ្យជិតទុកឱ្យផុយ ហើយដាក់សណ្ដែកកំប៉ុង ខ្ទឹមក្រហមពុះជាបួន ខ្ទឹមបំពង រម្ងាស់ឱ្យឆ្អិន ភ្លក់មើលឱ្យល្មម ដួសដាក់ចានរោយស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយបន្តិចរួចជាការស្រេច៕
No comments:
Post a Comment