Make snow

Monday, June 13, 2011

មាន់​ចៀន​សណ្ដែក​កំប៉ុង​

គ្រឿង​ផ្សំ

មាន់​ជំទង់ ខ្លាញ់​រាវ​ សណ្ដែក​កំប៉ុង​ ម្រេច​ អំបិល​ ទឹក​ត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុប​ ទឹកស៊ីអ៊ីវ ខ្ទឹម​ស ខ្ទឹម​ក្រហម ស្លឹក​វ៉ាន់ស៊ុយ។

វិធី​ធ្វើ

.​ មាន់​មួយ​កាប់​ជា​បួន​ ប្រឡាក់​អំ​បិល​ ទឹក​ត្រី​ ទឹក​ស៊ី​អ៊ីវ​ ស្ករ ម្សៅ​ស៊ុប​ ម្រេច ផ្អាប់​ទុក។
. ដាំ​ខ្ទះ​ចាក់​ខ្លាញ់​ទុក​ឱ្យ​ក្ដៅ​ ដាក់​ខ្ទឹម​ស​ចិញ្ច្រាំ​បំពង​ឲ្យ​ឡើង​ក្រហម​ ដួល​ដាក់​ចាន​ទុក​ ទើប​ដាក់​សាច់​មាន់​ចៀន​ឱ្យឡើង​​ក្រហម​ រួច​ចាក់​ទឹក​បន្តិច​គ្រប​ឱ្យ​ជិត​ទុក​ឱ្យ​ផុយ​ ហើយ​ដាក់​សណ្ដែក​កំ​ប៉ុង​ ខ្ទឹម​ក្រហម​ពុះជាបួន ខ្ទឹម​​បំពង​ រម្ងាស់​ឱ្យ​ឆ្អិន​ ភ្លក់​មើល​ឱ្យ​ល្មម ដួស​ដាក់​ចានរោយ​ស្លឹក​វ៉ាន់​ស៊ុយ​បន្តិច​រួច​ជា​ការ​ស្រេច​៕

No comments:

Post a Comment