Make snow

Thursday, August 22, 2013

ផល​ប្រយោជន៍​សុខ​ភាព​របស់​គ្រាប់​ទំពាំង​បាយ​ជូរ

លោក Phil Lampert ជំនាញ​ការ​អាហារ​ល្បី​ឈ្មោះ​នៅ​អាមេរិក​ ឱ្យ​ដឹង​ថា " សមាសធាតុ​មាន​​ប្រយោជន៍​របស់​គ្រាប់​ទំពាំង​បាយ​ជួរ​​គឺ Proanhthocyanidin “ ។
    បណ្ដាការ​ស្រាវ​ជ្រាវ​ដែល​ត្រូវ​បាន​អនុវត្ត​​តាំង​ពី​ទសវត្សរ៍​១៩៥០​ បាន​បង្ហាញ​ថា​ គ្រាប់​ទំពាំង​បាយ​ជូរ​ មាន​ប្រយោជន៍​យ៉ាងច្រើន​ចំពោះ​សុខភាព​ហើយ​ដែរ​គួរ​ឱ្យ​ចាប់​អារម្មណ៍​បំផុត​គឺ​ជា​សារ​ជាតិ​កម្ចាត់​រ៉ាឌីកាល់សេរី​ដ៏​សែន​ខ្លាំង​ ក៏​ដូច​ជា​លទ្ធ​ភាព​បញ្ចុះ​សម្ពាធ​ឈាម​ខ្ពស់​ និង​កូឡេស្ដេ​រ៉ូល។ ក្នុង​តួនាទី​សារ​ជាតិ​ប្រឆាំង​អុកស៊ីកម្ម​  Proanhthocyanidin ត្រូវ​បាន​បញ្ជាក់​មាន​ប្រសិទ្ធ​ភាព​ជាង​២០​ជាង​២០​ដង​ប្រៀប​ជាមួយ​វីតាមីនC និង​៥០ដង​ប្រៀប​និង​វីតាមីន​ E “ ។  Proanhthocyanidin ក៏​មាន​ប្រយោជន៍​ សម្រាប់​ប្រព័ន្ធ​សរសៃ​ឈាម​ដោយ​សារ​វា​ពង្រឹង​គែ​សរសៃ​ឈាម​។
    ក្រៅ​ពី​នេះ​តាម​ការ​ខាង​លើ អាស្រ័យ​ដោយ​លទ្ធ​ភាព​ប្រឆាំង​រលាក​  Proanhthocyanidin  អាច​ត្រូវ​បាន​ប្រើប្រាស់​ដើម្បី​ព្យាបាល​ជំងឺ​ហឺត​រលាក​សន្លាក់​ របួស​  និង​ហើម​សន្លាក់​ទន្ទឹម​នោះ​អាច​បន្ថយ​លក្ខណៈ​ធ្ងន់ធ្ងរ​របស់​ជំងឺ​អាលែក​ហ្ស៊ី។​
    ជំនាញ​ការ Lampert បាន​ធ្វើការ​ទូន្មានថាៈ ចូរ​ទទួល​ទាន​ទំពាំង​បាយ​ជូរ​មាន​គ្រាប់​ ឬ​ប្រេង​គ្រាប់​ទំពាំងបាយជួរ​សុទ្ធ១០០ភាគ​រយ៕

No comments:

Post a Comment