ចៀនប្រហិតត្រីឲ្យឆ្ងាញ់
ប្រសិនបើថ្ងៃណាមួយអ្នកទិញប្រហិតសាច់ត្រីមកធ្វើម្ហូប ហើយមានក្លិនឆ្អាបខ្លាំងនោះ បញ្ហានេះយើងអាចដោះស្រាយបានយ៉ាងងាយ ។ វិធីណែនាំ គឺយកប្រហឹតត្រីទៅជ្រលក់ក្នុងទឹកធម្មតាដែលមានលាយទឹកខ្មេះ ។ បន្ទាប់ពីស្រង់ទុកឲ្យស្រស់ទឹកល្អហើយ ទើបយកវាទៅចម្អិនជាអាហារស្ងោរក៏បាន ចៀនក៏បាន ដោយលើកនេះមិនត្រឹមតែបាត់ក្លិនឆ្អាបប៉ុណ្ណោះទេ សូម្បីរសជាតិរបស់វាក៏ឆ្ងាញ់ខុសប្លែកពីពេលមុនៗផងដែរ៕
No comments:
Post a Comment