វិធីងាយបំផុត គឺបើថ្ងៃណាមួយទិញមកហើយប្រើការមិនអស់ ប្រញាប់បេះស្លឹកវាចេញពីដើមឱ្យអស់ រួចហើយសំដិលទុកចោលឱ្យស្រស់ទឹក(ហាមលាងទឹក) ។ បន្ទាប់មកយកស្លឹកជីរទាំងនោះច្រកចូលទៅស្បោងមួយ រួចហើយចងមាត់ឱ្យជិត(តែធ្វើយ៉ាងណាឱ្យនៅមានខ្យល់សល់ក្នុងស្បោង) ។ ចុងក្រោយយកស្បោងស្លឹកជីរទៅក្លាស្សេនៅក្នុងថតទូទឹកកកធម្មតា ។ លើកនេះស្លឹកជីរអ្នកនៅស្រស់អាចប្រើការបានយូរថ្ងៃមិនខាន៕
No comments:
Post a Comment