Make snow

Thursday, August 11, 2011

វិធី​រក្សា​ទុក​បន្លែ​ជីរ​បាន​យូរ

យើង​ប្រា​កដ​ជា​បាន​ដឹង​រួច​មក​ហើយ​ថា​ ពពួក​បន្លែ​ជីរ​នេះ​វា​ឆាប់​ស្វិត​ស្រពោន​បំ​ផុត​ជា​ពិ​សេស​ស្លឹក​ម្រះព្រៅ​ និង​ ស្លឹក​ជីរ​នាង​វាង។ ដូច្នេះ​ដើម្បី​រក្សា​ទុក​ស្លឹក​ជីរ​ទាំង​ពី​ប្រភេទ​ នេះ​ឱ្យ​នៅ​ប្រើ​ការ​បាន​យូរ​ថ្ងៃ​នោះ​ តើ​គួរ​ធ្វើ​បែប​ណា?
វិធី​ងាយ​បំផុត​ គឺ​បើ​ថ្ងៃ​ណា​មួយ​​ទិញ​មក​ហើយ​ប្រើ​ការ​មិន​អស់​ ប្រញាប់​បេះ​ស្លឹក​វា​ចេញ​ពី​ដើម​ឱ្យ​អស់​ រួច​ហើយ​សំដិល​ទុក​ចោល​ឱ្យ​ស្រស់​ទឹក​(ហាម​លាង​ទឹក) ។ បន្ទាប់​មក​យក​ស្លឹក​ជីរ​ទាំង​នោះ​ច្រក​ចូល​ទៅ​ស្បោង​មួយ​ រួច​ហើយ​ចងមាត់​ឱ្យ​ជិត​(តែ​ធ្វើ​យ៉ាង​ណា​ឱ្យ​នៅ​មាន​ខ្យល់​សល់​ក្នុង​ស្បោង​) ។​ ចុង​ក្រោយ​យក​ស្បោង​ស្លឹក​ជីរ​ទៅ​ក្លា​ស្សេ​នៅ​ក្នុង​ថតទូទឹក​កក​ធម្មតា​ ។ លើក​នេះ​ស្លឹក​ជីរ​អ្នក​នៅ​ស្រស់​អាច​ប្រើ​ការ​បាន​យូរ​ថ្ងៃ​មិន​ខាន៕

No comments:

Post a Comment