Make snow

Monday, August 1, 2011

តិចនិក​ស្ងោរពង​ទា​ឲ្យ​ងាយ​ស្រួល​បក​សំបក

ពង​ទា​អាច​ធ្វើ​ជា​ម្ហូប​បាន​ច្រើន​យ៉ាង​ ដោយ​រាប់​ចាប់​ពី​ពង​ទា​ស្ងោរ​ឡើង​ទៅ​រហូត​ដល់​ខពង​ទា ដោយ​ម្ដង​ៗ​ត្រូវ​ការ​ពង​ទា​មាន​ចំនួន​ច្រើន​។ ចំណុច​នេះ​ដែរ​ កន្លង​មក​ស្រ្ដី​មេ​ផ្ទះ​តែង​តែ​ជួប​បញ្ហា​ការ​បក​សំបក​មិន​បាន​ស្អាត​ ដោយ​​សារ​ពេល​ខ្លះ​បក​ដោយ​សាច់​ស​ ធ្វើ​ឲ្យ​មាន​សភាព​ក្រហេង​ក្រហូង​ បាត់បង់​អស់​សោភណ្ឌភាព លែង​ចង់​ទទួល​ទាន​។ វីធី​ខាង​ក្រោម​នេះ អាច​ជួយ​បំបាត់​បញ្ហា​ទាំង​អស់​នោះ​បាន​ ដោយ​ដំបូង​ណែនាំ​ឲ្យ​អ្នក​យក​ស៊ុត​ដែល​ត្រូវ​ធ្វើ​ ខ​ទៅ​លាង​ទឹក​ឲ្យ​បាន​ស្អាត​។ បន្ទាប់​មក​ចាប់​ទឹក​ខ្មេះ​បន្តិច​ទៅ​ក្នុង​ទឹក​ ដែល​ត្រូវ​ស្ងោរ​ ឫ​ប្រសិន​បើ​គ្មាន​ទឹក​ស​ខ្មេះទេ អាច​ប្រើ​ក្រូច​ឆ្មា​មួយ​ចំហៀង​ផ្លែ ជំនួស​ក៏​បាន​ដែរ។ ជាតិ​ទឹក​ខ្មេះ ឫ​ក្រូច​ឆ្មារ​នឹង​ធ្វើ​ឲ្យ​ស៊ុត​ដែល​ស្ងោរ​ឆ្អិន​ហើយ​ងាយ​បក​ ធ្វើ​ឲ្យ​សាច់​ស៊ុត​នៅ​ល្អ​គួរ​ឲ្យ​ចង់​ទទួល​ទាន​បំផុត៕

No comments:

Post a Comment