ម្សៅដំឡូងកម្ចាត់រំអិលត្រី
រំអិលត្រីប្រភេទខ្លះស្រ្តីមេផ្ទះអាចនឹងនឿយហត់មិនតិចទេសម្រាប់ការលាងជម្រះ ហើយក្លិនឆ្អាបរបស់ត្រីអាចរំខានភាពឆ្ងាញ់ពិសា ។ ប៉ុន្តែអ្នកអាចសាកល្បងយកត្រីទៅក្រឡុកជាមួយនឹងម្សៅដំឡូង ហើយទុកចោលប្រហែល ៥នាទី។ បន្ទាប់មកយកទៅលាងទឹកចេញនោះ នឹងឃើញរំអិលត្រីអស់ដោយងាយ៕
No comments:
Post a Comment