ក្នុងពេលបច្ចុប្បន្នតៅហ៊ូ ដែលដាក់លក់នៅលើទីផ្សារ មានពីរគឺតៅហ៊ូស្រស់និងតៅហ៊ូឧស្សាហកម្ម ដោយតៅហ៊ូស្រស់ ផលិតដោយវិធីធម្មជាតិ មិនដាក់សារធាតុការពារជូរផ្អូម ពេលទិញមក គួរយកទៅចម្អិនជាអាហារភ្លាមៗ ទើបបានរស់ជាតិឆ្ងាញពិសា។
រីឯវិធីពិនិព្យថា តៅហ៊ូនោះ មានសារធាតុការពារជូរផ្អូមឬអត់? គឺត្រូវយកតៅហ៊ូដាក់ក្នុងចាន ដោយពុំចាំបាច់ក្លាស្សេក្នុងទូទឹកកក បើតៅហ៊ូ មិនជូរផ្អូមក្នុងរយៈពេល១ថ្ងៃ បង្ហាញថា តៅហ៊ូ នោះ មានដាក់សារធាតុការពារ ជូរផ្អម។រីឯតៅហ៊ូ ឧស្សាហកម្ម ត្រូប្រើកម្ដៅខ្ពស់ និងការវេចខ្ចប់ដែលជួយពន្យារអាយុតៅហ៊ូ ដែលអាចជួយរក្សាភាពស្រស់ បានប្រមាណ៧ថ្ងៃ ។ ដូច្នេះ គួរទិញតៅហ៊ូ ដែលមានអាយុមិនលើសពី៧ថ្ងៃ ចាប់ពីថ្ងៃផលិត ទើបប្រសើរ៕
No comments:
Post a Comment