Make snow

Thursday, May 19, 2011

ទឹក​ក្រូច​ឆ្មារ មិន​គួរដាក់​ពេល​សម្ល​នៅ​លើ​ចង្រ្កាន

 សម្រាប់​អាហារ​ប្រភេទ​ម្ជូរ តុំយុំាំ ឫឆា ដែល​ត្រូវ​ប្រើ​ទឹក​ក្រូច​ឆ្មារ មិន​គួរ​ដាក់​ទឹក​ក្រូច​ឆ្មារ ចូល​ទៅ ខណៈ ដែល​អាហារ​មាន​រសជាតិ​ល្វីង។ ដូចនេះ គួរ​លើក​អាហារ​ចុះ​ពី​ចង្រ្កាន​សិន សឹម​បន្លែម​ក្រូច​ឆ្មារ ឫ​ច្របាច់​ក្រូច​ឆ្មារ​ដាក់ នៅពេល​ដួស​ដាក់​ចាន​ទទួល​ទាន​រឹតតែ​ប្រសើរ​ព្រោះ​នឹង​មាន​រស​ជាតិឆ្ងាញ់​ មិន​មាន​ជាតិ​ល្វីង​។

No comments:

Post a Comment