សម្រាប់អាហារប្រភេទម្ជូរ តុំយុំាំ ឫឆា ដែលត្រូវប្រើទឹកក្រូចឆ្មារ មិនគួរដាក់ទឹកក្រូចឆ្មារ ចូលទៅ ខណៈ ដែលអាហារមានរសជាតិល្វីង។ ដូចនេះ គួរលើកអាហារចុះពីចង្រ្កានសិន សឹមបន្លែមក្រូចឆ្មារ ឫច្របាច់ក្រូចឆ្មារដាក់ នៅពេលដួសដាក់ចានទទួលទានរឹតតែប្រសើរព្រោះនឹងមានរសជាតិឆ្ងាញ់ មិនមានជាតិល្វីង។
No comments:
Post a Comment