ជាការពិតណាស់ការប្រើប្រាស់ទំពាំងបារាំងដើម្បីធ្វើម្ហូប ប្រសិនបើមិនដឹងពីអាថ៌កំបាំងរបស់វាទេនោះ នឹងជួយបញ្ហាដោយសារតែវាមានរសជាតិចត់ ហើយប្រហាតពិបាកនឹងទទួលទានបំផុត។ ទោះបីជាបែបនេះក៏ដោយយើងមានវិធីដែលអាចជួយដោះស្រាយបញ្ហានេះបានថែមទាំងងាយទៀតផង។
វិធី គឺនៅពេលអ្នកប្រើប្រាស់វាធ្វើជាម្ហូប កុំភ្លេចបង់ស្ករសបន្តិចរសជាតិចត់ប្រហាតនឹងរលាយបាត់ភ្លាម។ មិនតែប៉ុណ្ណោះស្ករ-សជួយលើករសជាតិទៀតផង៕
No comments:
Post a Comment