Make snow

Thursday, May 19, 2011

កម្ចាត់​រស​ជាតិ​ប្រហាត​ចត់​ពី​ទំ​ពាំង​បារាំង

ជា​ការ​ពិត​ណាស់​ការ​ប្រើ​ប្រាស់​ទំ​ពាំង​បារាំង​ដើម្បី​ធ្វើ​ម្ហូប​ ប្រសិន​បើ​មិន​ដឹង​ពី​អាថ៌​កំបាំង​របស់​វា​ទេ​នោះ​ នឹង​ជួយ​បញ្ហា​ដោយ​សារ​តែ​វា​មាន​រស​ជាតិ​ចត់​ ហើយ​ប្រហាត​ពិ​បាក​នឹង​ទទួល​ទាន​បំផុត។ ទោះ​បី​ជា​បែប​នេះ​ក៏​ដោយ​យើង​មាន​វិធី​ដែល​អាច​ជួយ​ដោះ​ស្រាយ​បញ្ហា​នេះ​បាន​ថែម​ទាំង​ងាយ​ទៀត​ផង។
វិធី គឺ​នៅ​ពេល​អ្នក​ប្រើ​ប្រាស់​វា​ធ្វើ​ជា​ម្ហូប​ កុំ​ភ្លេច​បង់​ស្ករស​បន្តិច​រស​ជាតិ​ចត់​ប្រហាត​នឹង​រលាយ​បាត់​ភ្លាម​។ មិន​តែ​ប៉ុណ្ណោះ​ស្ករ-ស​ជួយ​លើក​រស​ជាតិ​ទៀត​ផង៕

No comments:

Post a Comment