Make snow

Thursday, May 26, 2011

ទទួល​ទាន​ស្រា​បៀរ​ ការ​ពារ​ជំងឺ​ភ្នែក​ឡើង​បាយ​

តាម​ការ​សិក្សា​ស្រាវ​ជ្រាវ​ពី​មន្ទីរ​ពិសោធន៍​មួយ​ របស់​ប្រ​ទេស​កា​ណា​ដា​បាន​ដឹង​ថា​ សារ​ធាតុ​ដែល​គេ​យក​មក​ផលិត​ជា​ស្រា​បៀរ​ អាច​ជួយ​ការ​ពារ​កោ​សិ​កា​ភ្នែក​ មិន​ឲ្យ​បង្ក​អោយ​ជំងឺ​ភ្នែក​ឡើង​បាយ​ ហើយ​ប្រសិន​បើ​ជា​ស្រា​បៀរ​ខ្មៅ គឺ​រឹត​តែ​សម្បូរ​ដោយ​សារ​ធាតុ​ដែល​ជួយ​បណេ្ដញ​ជាតិ​ពុល​ចេញ​ពី​រាង​កាយ​។
ការ​ទទួល​ទាន​ស្រា​បៀរ​ ១ថ្ងៃ​ ត្រឹម​តែ​១-២​កែវ មិន​បាន​បង្ក​ឲ្យ​មាន​បញ្ហា​អ្វី​ឡើយ ថែម​ទាំង​ធ្វើ​ឲ្យ​អ្នក​មាន​សុខ​ភាព​ល្អ​ ប៉ុន្តែ អ្ន​ក​ត្រូវ​ចង​ចាំ​ថា​ការ​ពិសា​ក្នុង​បរិមាណ​តិច​តួច​ ទើប​ល្អ​ចំ​ពោះ​សុខ​ភាព​ បើ​អ្នក​ពិសា​ច្រើន​ជោក​ជាំ​ រហូត​ស្រវឹង​ ឬញឹក​ញាប់​ពេក ​អាច​បង្ក​ជា​ផល​ប៉ះ​ពាល់​មិន​ល្អ​ដល់​សុខ​ភាព​បាន៕

No comments:

Post a Comment